5 εύκολες συμβουλές για το Curb Appeal για τη βελτίωση της αυλής σας

Κατά το τελευταίο έτος έχουμε αντιμετωπίσει πολλά έργα στο εξωτερικό του σπιτιού μας. Είχαμε όλα τα παράθυρα, παρακαμπτήριος, και η οροφή αντικαταστάθηκε που βοήθησε τρομερά. Ωστόσο, εξακολουθούσαμε να λείπει κυρίως η έκκληση για συγκράτηση. Είχαμε την αυλή μας πλήρως καλλιεργημένη και αναφυτευμένη χλόη στο τέλος του περασμένου καλοκαιριού. Φέτος ο στόχος μας ήταν να προσθέσουμε κάποια έκκληση στο σπίτι μας!

Αυτά τα έργα απαιτούν πολύ λίγο χρόνο και παρέχουν τέτοια δραστικά αποτελέσματα! Ας πηδήξουμε λοιπόν σε αυτά τα έργα προσφυγής!

ΆΚΡΗ ΓΚΑΖΌΝ ΣΑΣ
Κρατώντας μια ευθεία άκρη ενάντια στις άκρες των πεζοδρομίων και των δρόμων δίνει αμέσως στο γκαζόν σας μια περιποιημένη εμφάνιση. Έχουμε ένα αρκετά μικρό γκαζόν, γι ‘ αυτό χρησιμοποιούμε το 40-Volt Lithium-Ion Brushless Electric Cordless String Trimmer. Το Ryobi προσφέρει επίσης ένα εξάρτημα μπορντούρας εάν έχετε μεγάλη απόσταση για να καλύψετε. Πολύ παρόμοια με την μπορντούρα, όταν κόβετε όλο το γρασίδι γύρω από τον εξωραϊσμό σας, παρέχει μια πολύ καθαρότερη / περιποιημένη εμφάνιση στην αυλή σας. Όταν κόβετε το γκαζόν σας χωρίς να κόβετε, μένετε με ένα καλά κομμένο γκαζόν και μακριά κομμάτια γρασιδιού που κολλάνε μπροστά από όλους τους βράχους εξωραϊσμού σας και το ντεκόρ δίνοντάς του μια ακατάστατη εμφάνιση. Με το 40-Volt Lithium-Ion Brushless Electric Cordless String Trimmer δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ανάμειξη πετρελαίου και φυσικού αερίου. Ξεκινά μέχρι και ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτό το εργαλείο αυλή για καθαρές γραμμές! ΚΌΨΤΕ ΤΟ ΓΚΑΖΌΝ ΣΑΣ ΣΥΧΝΆ
Έχω παρατηρήσει ότι πολλοί άνθρωποι κόβουν το γκαζόν τους πολύ σύντομα για να παρατείνουν το χρονικό διάστημα μεταξύ των κοπών. Ωστόσο, αυτό μπορεί πραγματικά να βλάψει το γκαζόν σας. Όταν το κόβετε πολύ σύντομο, μπορεί να αποστραγγίσει σοβαρά τα ενεργειακά αποθέματα του γρασιδιού, να αποδυναμώσει ή να σκοτώσει το γρασίδι αφήνοντάς το ευάλωτο στα ζιζάνια. Έτσι, η διατήρηση ενός σωστού ύψους είναι απαραίτητη για τη διατήρηση ενός παχιού, πλούσιου πράσινου χλοοτάπητα. Πρόσφατα πήραμε να δοκιμάσουμε το Ryobi 40-Volt Brushless ασύρματο αυτοκινούμενο χλοοκοπτικό και πρέπει να πω ότι έχει κάνει το κούρεμα τόσο πολύ πιο εύκολο! Είμαι ένας τεράστιος ανεμιστήρας των υπαίθριων εργαλείων που λειτουργούν με μπαταρία, οπότε δεν χρειάζεται να αγοράσω αέριο. Έπρεπε να διδάξω τον εαυτό μου για να τους κρατήσω φορτισμένους. Αλλά τώρα που είμαι στη συνήθεια είναι τόσο εύκολο να κατευθυνθείτε έξω και να ξεκινήσετε τη συντήρηση της αυλής μου. Για να μην αναφέρουμε πόσο καλύτερα για το περιβάλλον είναι! Το χλοοκοπτικό Ryobi αποθηκεύει επίσης διπλωμένο στο γκαράζ δίνοντάς σας πολύ περισσότερο χώρο για όλα τα άλλα αντικείμενα γκαράζ σας!

ΠΊΕΣΗ ΠΛΎΝΕΤΕ ΤΟ ΔΡΌΜΟ ΣΑΣ
Εάν δεν είστε ήδη οπαδός πλύσης πίεσης, πρέπει να πω ότι είναι εξαιρετικά θεραπευτικό. Όχι μόνο αγαπώ τα αποτελέσματα, αλλά είναι σοβαρά η αγαπημένη μου δουλειά καθαρισμού το καλοκαίρι! Οι δρόμοι χτυπούν, ειδικά εδώ το χειμώνα, όταν όλα λιώνουν και αισθάνεται σαν να υπάρχει παντού. Λαμβάνοντας ένα πλυντήριο πίεσης στο δρόμο σας ξεφορτώνεται όλη τη βρωμιά και ζοφερή που κάθεται έξω από το σπίτι σας. Διατηρεί κάθε μούχλα / ωίδιο κλπ στον κόλπο … ειδικά αν ζείτε σε υγρό κλίμα. Ο δρόμος σας θα φαίνεται σχεδόν ολοκαίνουργιος με ένα καλό πλύσιμο πίεσης και θα φωτίζει ολόκληρο το δρόμο και τα πεζοδρόμια σας. Επίσης, εάν έχετε οποιουσδήποτε βαθιούς λεκέδες από το χρώμα ή το πλύσιμο πίεσης διαρροών θα αφαιρέσει πιθανώς σχεδόν τίποτα! Για πλύσιμο με πίεση στο δρόμο μας, σπίτι, και καταστρώματα χρησιμοποιούμε αυτό το πλυντήριο πίεσης αερίου Ryobi Honda για όλες τις ανάγκες μας, χρησιμοποιούμε επίσης το Ryobi Surface Cleaner για το δρόμο μας, το οποίο βοηθά στην επιτάχυνση της διαδικασίας! Συν το πλυντήριο πίεσης έρχεται με ένα ακροφύσιο που περιστρέφεται εύκολα για τις διαφορετικές ανάγκες.

ΖΩΓΡΑΦΙΚΉ ΚΑΤΑΣΤΡΏΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΈΣΕΤΕ ΈΚΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΡΆΤΗΣΗ
Εγκαταστήσαμε όλα τα νέα ξύλινα καταστρώματα για την μπροστινή βεράντα μας πέρυσι, αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε αρκετός χρόνος για να στεγνώσει το ξύλο, ώστε να μην μπορούμε να το βάψουμε. Αυτό ήταν ψηλά στον κατάλογο των καλοκαιρινών έργων μας φέτος και είμαστε τόσο ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα (θα κάνω μια πλήρη αποκάλυψη σύντομα). Ξεκινήσαμε με πίεση πλένοντας ολόκληρη τη βεράντα, την οροφή, τα παράθυρα και την παρακαμπτήριος για να βγάλουμε όλη τη βρωμιά από την περιοχή της βεράντας. Αφού το αφήσαμε να στεγνώσει πλήρως, μπορέσαμε να το ολοκληρώσουμε με το Behr Deckover ακολουθώντας απλώς τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Αφήστε μια απάντηση