7 τρόποι μείωσης των εποχιακών αλλεργιών

Δεν ξέρω για σας, αλλά είμαι τόσο ενθουσιασμένος για τις αναλαμπές της άνοιξης που βλέπουμε! Είναι πάντα λίγο αργότερα εδώ στο Ουισκόνσιν από ό, τι οι περισσότερες από τις ΗΠΑ. Ωστόσο, το μόνο πράγμα που δεν προσβλέπω σε αυτή την εποχή του χρόνου είναι οι εποχιακές αλλεργίες μου! Είναι πάντα το χειρότερο όταν όλα είναι επικαλυμμένα με γύρη και τα δέντρα και τα λουλούδια είναι σε πλήρη άνθιση. Αλλά δεν το αφήνω να με εμποδίσει να απολαύσω το εσωτερικό και το εξωτερικό. Έτσι, εδώ είναι 7 τρόποι για να μειώσετε τις εποχιακές αλλεργίες που με βοηθούν αυτή τη φορά του χρόνου!

ΚΡΑΤΉΣΤΕ ΤΙΣ ΠΌΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΆΘΥΡΑ ΚΛΕΙΣΤΆ (&ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΤΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ AC)
Όταν βγαίνουμε από το χειμώνα, είναι δελεαστικό να ανοίξουμε τα παράθυρά μας για να αφήσουμε το αεράκι να περάσει. Αντ ‘ αυτού, για να αποτρέψετε την επιδείνωση των αλλεργιών σας σε εσωτερικούς χώρους, επιλέξτε να κρατήσετε κλειστά τα παράθυρα και τις πόρτες σας. Όσοι από εμάς είναι ευαίσθητοι στη σκόνη και τη γύρη πρέπει να υποχωρήσουμε στον εσωτερικό μας αέρα. Εάν αφήσουμε τα παράθυρα ανοιχτά κατά τη διάρκεια της άνοιξης, η σκόνη και η γύρη μπαίνουν στο σπίτι και εγκαθίστανται αφήνοντας σας να υποφέρετε από αλλεργίες στο σπίτι σας. Η χρήση του συστήματος HVAC για να διατηρήσετε το σπίτι σας άνετο είναι μια καλύτερη επιλογή. Στην πραγματικότητα, η Trane προσφέρει το σύστημα φιλτραρίσματος αέρα CleanEffects Whole-Home, το οποίο χρησιμοποιεί επαναστατική τεχνολογία για να αφήσει το σύστημα HVAC να αφαιρέσει έως και 99,8 τοις εκατό των αερομεταφερόμενων σωματιδίων από τον αέρα που μπορούν να μειώσουν τα επιβλαβή βακτήρια και τα αλλεργιογόνα από το σπίτι.

CleanEffects είναι 8 φορές πιο αποτελεσματική από ό, τι ακόμη και τα καλύτερα φίλτρα δωμάτιο HEPA και έως και 100 φορές πιο αποτελεσματική από ό, τι ένα πρότυπο φίλτρο 1-ιντσών. Το Trane CleanEffects είναι επίσης πιστοποιημένο ως άσθμα και αλλεργία φιλικό από το Ίδρυμα Άσθματος και Αλλεργίας της Αμερικής και δεν απαιτεί δαπανηρά φίλτρα αντικατάστασης αλλά ένα που μπορεί να καθαριστεί στο σπίτι κάθε 60-90 ημέρες.

Η Trane στοχεύει πάντα να υπερβεί τα βιομηχανικά πρότυπα με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της, από τις βασικές της προσφορές έως τα εργαλεία της για τη βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού αέρα στο σπίτι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι υπάρχει μια αξιόπιστη επιλογή Trane για τις ανάγκες κάθε οικογένειας.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΤΕ ΦΊΛΤΡΑ ΥΨΗΛΉΣ ΠΟΙΌΤΗΤΑΣ
Η χρήση του κλιματιστικού σας έναντι των ανοιχτών παραθύρων είναι μια καλή αρχή, αλλά εάν χρησιμοποιείτε φίλτρα HVAC μίας χρήσης, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε ένα με βαθμολογία MERV 11 ή υψηλότερη. Μια καλή επιλογή είναι το φίλτρο Trane Comfort Performance, το οποίο διατίθεται σε διάφορα μεγέθη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σχεδόν οποιαδήποτε μονάδα HVAC.

ΑΦΑΙΡΈΣΤΕ ΤΑ ΠΑΠΟΎΤΣΙΑ
Καθώς περπατάμε γύρω, τόσο μέσα όσο και έξω έξω, τα παπούτσια μας παίρνουν όλα τα είδη των συντριμμιών. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αφαιρέσει τα παπούτσια σας πριν μπείτε στο σπίτι σας. Εάν έχετε δωμάτιο λάσπης ή είσοδο, Κρατήστε όλα τα παπούτσια σε μια περιοχή για να αποφύγετε την εξάπλωση της γύρης. Σίγουρα δεν θέλετε αυτή η γύρη να ενσωματωθεί στο χαλί και τα χαλιά σας!

ΚΕΝΌ & ΚΑΘΑΡΊΣΤΕ ΤΑ ΠΑΤΏΜΑΤΑ ΤΑΚΤΙΚΆ
Κατά τη διάρκεια της εποχής αλλεργίας προτείνω να διατηρείτε τα δάπεδα όσο το δυνατόν καθαρότερα. Παρακολουθούμε εύκολα τη βρωμιά, τη σκόνη και τη γύρη όταν μπαίνουμε στις πόρτες μας (ακόμη και με τη λήψη των παπουτσιών μας). Η ηλεκτρική σκούπα και ο καθαρισμός των δαπέδων βοηθούν τακτικά να διατηρούνται ελάχιστα αυτά τα ερεθιστικά. ΠΛΎΝΕΤΕ ΤΑ ΚΛΙΝΟΣΚΕΠΆΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΆΛΛΑ ΥΦΆΣΜΑΤΑ
Καθώς η καθημερινή ζωή συνεχίζεται, θα καταλήξουμε με κάποια σκόνη και γύρη στα σπίτια μας. Φροντίζοντας να διατηρήσετε τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα καθαρά θα κρατήσει τους ρύπους από το να γίνουν άνετοι στα σπίτια μας! Ρυθμίστε ένα πρόγραμμα και βεβαιωθείτε ότι κρατάτε κρεβάτια, πετσέτες και ρούχα πλυμένα. Επίσης, προτείνω να στεγνώσετε τα ρούχα/κλινοσκεπάσματα σε εσωτερικούς χώρους και όχι σε μια γραμμή ρούχων ή να χρησιμοποιήσετε το στεγνωτήριο σας όταν είναι δυνατόν. ΦΆΡΜΑΚΟ ΑΛΛΕΡΓΊΑΣ
Μερικές φορές το φάρμακο είναι απαραίτητο για να διατηρήσετε τα συμπτώματα αλλεργίας σας στον κόλπο. Εάν δεν είστε οπαδός της λήψης σε τακτική βάση, σκεφτείτε να το πάρετε μόνο όταν θα ξοδεύετε χρόνο σε εξωτερικούς χώρους. Αυτό βοηθά στην πρόληψη και τη μείωση των συμπτωμάτων που εμφανίζονται συνήθως όταν συμμετέχετε σε δραστηριότητες εκτός.

Αφήστε μια απάντηση