Οι Καλύτεροι πωλητές του 2021

Εδώ είμαστε, στο τέλος ενός άλλου έτους. Είναι κάπως δύσκολο να πιστέψω, αλλά είμαι πολύ σίγουρος ότι κάθε φορά που κλείνει ένα νέο έτος αισθάνομαι τον ίδιο τρόπο! Σκέφτηκα ότι θα ήταν διασκεδαστικό να κοιτάξουμε πίσω κατά το παρελθόν έτος και να δούμε τι εσείς κλικ και αγόρασε το πιο! Για να είμαι ειλικρινής δεν είχα πάρει πραγματικά ότι πολλές θέσεις blog μέχρι φέτος. Νομίζω ότι το πρώτο εξάμηνο του έτους ήμασταν απασχολημένοι να ετοιμάσουμε το σπίτι μας να διατεθεί στην αγορά και το 2ο εξάμηνο ήταν γεμάτο από εμάς παρακάμπτοντας διαφορετικά ενοίκια, χαχα!

ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΕΊΔΗ ΑΓΟΡΏΝ ΤΟΥ 2021
10. Gap Home Pillow Cover – αυτές οι μαξιλαροθήκες που πήρα στην πρώτη μας ενοικίαση ήμασταν φέτος. Έκανα μια θέση με τη Walmart και τα χρησιμοποίησα στο δωμάτιο της κόρης μου. Δεν τα χρησιμοποιήσαμε πολύ πριν τα συσκευάσω για την επόμενη ενοικίαση, αλλά ενώ τα είχαμε ήταν υπέροχα! Μου άρεσε ο μαλακός γκρίζος τόνος και είμαι πάντα λάτρης των λωρίδων!

9. 6-ελαφρύς πολυέλαιος-η προσθήκη ενός πολυελαίου στην επίσημη τραπεζαρία πρόσθεσε αμέσως μια αίσθηση άνεσης σε αντίθεση με όλο τον εσοχή φωτισμού που χρησιμοποιούσαμε για λίγο. Αυτός ο πολυέλαιος γεφύρωσε πραγματικά το χάσμα ανάμεσα σε μια ελαφρώς παραδοσιακή/ιστορική εμφάνιση και τη διατήρησή του λίγο εκσυγχρονισμένη. Μας άρεσε πολύ!

8. Φουντωτό πάγκο-αυτό είναι ένα στοιχείο που είχαμε για λίγο. Το χρησιμοποίησα αρχικά στην επάνω κουζίνα μας, αλλά έκανε το δρόμο του γύρω από το σπίτι μας!

7. Cashmere Blend Quilt-μια στιγμή ειλικρίνειας εδώ. Δεν είμαι καλός στο να στρώνω το κρεβάτι μας κάθε μέρα. Εύχομαι πραγματικά να ήμουν γιατί πάντα αισθάνομαι πολύ καλύτερα όταν γίνεται το κρεβάτι μας! Κάνει όλο το δωμάτιο να αισθάνεται καθαρό. Αυτή είναι μια συνήθεια που δουλεύω για τη διαμόρφωση, αλλά όταν καταφέρνω να φτιάξω το κρεβάτι μας μοιράστηκα 3 διαφορετικούς τρόπους που το κάνω!

6. Tasseled Area Rug-όχι πολύ καιρό πριν μετακινηθούμε αναβαθμίσαμε σε αυτό το νέο χαλί μεγαλύτερης περιοχής. Αλλά θα πρέπει να δούμε τι επιλέγω στο νέο μας σπίτι.)

5. Κωνικά Κηροπήγια-αυτά τα κηροπήγια έχουν εμφανιστεί σχεδόν σε όλα τα μανδύα μου! Λατρεύω πόσο μινιμαλιστικό και ευέλικτο είναι! Τους έχω εδώ και χρόνια και δεν τους βλέπω να πηγαίνουν οπουδήποτε σύντομα! Μπορείτε να τα δείτε εδώ: Spring Mantel 2021, Christmas Mantel 2020, Fall Mantel 2020, Summer Mantel 2020, Spring Mantel 2020, Christmas Mantel 2019, Fall Mantel 2019.

4. Ανεμιστήρας οροφής Hepburn-η κρεβατοκάμαρα της κόρης μου ήταν πάντα ένα από τα πιο δημοφιλή makeovers μας. Ήταν σίγουρα το δωμάτιο που με ώθησε περισσότερο έξω από τη ζώνη άνεσής μου και δεν μπορώ να περιμένω να της δώσω ένα εντελώς νέο δωμάτιο στη νέα μας κατασκευή. Αλλά ένα από τα πράγματα που έκαναν αυτό το δωμάτιο να ξεχωρίζει ήταν σίγουρα αυτός ο ανεμιστήρας οροφής Hepburn!

3. Tribal Area Rug – είχαμε αυτό το χαλί στο σαλόνι μας για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου που ήμασταν στο ιστορικό σπίτι μας, αν και το αντικαταστήσαμε με ένα ελαφρώς μεγαλύτερο όχι πολύ καιρό πριν μετακομίσουμε.

2. Vegan Modern Leather Lounger-βεβαίως αυτό είναι κάτι που δεν έχω αγοράσει πραγματικά. Το μοιράστηκα σε έναν οδηγό δώρων λίγο πίσω και πήρε κάποια κίνηση φέτος. Με αυτό είπε, Είμαι πραγματικά κλίνει προς αυτό για την κρεβατοκάμαρα του εφηβικού γιου μου στο νέο μας σπίτι.

1. Black and White Indoor / Outdoor Runner – αυτός ο δρομέας είναι ένα από τα πιο δημοφιλή στοιχεία όλων των εποχών. Το χρησιμοποιήσαμε στην είσοδο μας και το σεμινάριο για την εγκατάσταση ενός δρομέα σκαλοπατιών.

Είναι πάντα διασκεδαστικό να κοιτάξουμε πίσω και να δούμε τι εσείς βρείτε το πιο ενδιαφέρον που μοιράζομαι εδώ στο blog! Πολλά από αυτά τα στοιχεία ήταν από το 2019 επειδή δεν ήμουν τόσο ενεργός στο blog φέτος όπως είμαι κανονικά. Ωστόσο για το 2022 αυτό θα αλλάξει δραστικά! Αυτή τη στιγμή το σχέδιο είναι να μπείτε στη νέα μας κατασκευή τον Μάρτιο και μετά θα έχω πολλούς χώρους για να μοιραστώ μαζί σας! Αλλά ξεκινώντας από τον Ιανουάριο θα αρχίσω να μοιράζομαι τη διαδικασία κατασκευής και μερικά από τα πράγματα που έχω μάθει! Έτσι, μείνετε συντονισμένοι και βεβαιωθείτε ότι έχετε εγγραφεί στο Newsletter μας, ώστε να μην χάσετε τίποτα!

Αφήστε μια απάντηση