Πώς να καθαρίσετε αποτελεσματικά το σπίτι σας Δωρεάν Εκτυπώσιμη

Δεν είμαι σίγουρος ποιος εφευρέθηκε τον καθαρισμό της άνοιξης,αλλά ο συγχρονισμός έχει νόημα. Αφού έχω κολλήσει στο σπίτι όλο το χειμώνα, είμαι πάντα στη διάθεση να πάρω το σπίτι πεντακάθαρο καθώς ο ήλιος αρχίζει να κορυφώνεται από αυτά τα θλιβερά σύννεφα. Έχω καθαρίσει για μεγάλο χρονικό διάστημα και σήμερα θα μοιραστώ τις συμβουλές μου για το πώς να καθαρίσετε αποτελεσματικά το σπίτι σας. Και αυτές οι συμβουλές δεν είναι μόνο για την άνοιξη. Αυτός είναι ένας μεγάλος πόρος για το πώς να καθαρίσετε το σπίτι σας αποτελεσματικά κάθε φορά που χρειάζεστε έναν καλό βαθύ καθαρισμό!

Στην έρευνά μου υπάρχουν συνήθως δύο τρόποι με τους οποίους οι άνθρωποι καθαρίζουν ολόκληρα σπίτια – είτε δωμάτιο ανά δωμάτιο είτε καθαρισμό ζώνης και καθαρισμό εργασιών (όχι συγκεκριμένο δωμάτιο). Έχω δοκιμάσει και τους δύο τρόπους, αλλά τελικά αυτό που λειτουργεί καλύτερα για μένα είναι ένας συνδυασμός των δύο. Θα πω ότι αυτό είναι περισσότερο μια διαδικασία όταν καθαρίζετε ολόκληρο το σπίτι σας έναντι της καθημερινής συντήρησης.

ΕΙΣΆΓΕΤΕ ΤΟ HOOVER GIVEAWAY

ΞΕΚΙΝΉΣΤΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΉ ΚΑΙ ΔΟΥΛΈΨΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΆΤΩ
Ο λόγος για την εκκίνηση στην κορυφή είναι ότι καθώς ξεσκονίζουμε και καθαρίζουμε τα υψηλότερα αντικείμενα βρωμιά μπορεί να πέσει στο πάτωμα, οπότε αν έχετε ήδη καθαρίσει το πάτωμά σας πριν από το ξεσκόνισμα, απλά θα καλύψετε όλη τη σκληρή δουλειά σας. Ουσιαστικά αυτές οι συμβουλές είναι να σας βοηθήσουν να καθαρίσετε αποτελεσματικά χωρίς να σπαταλάτε το χρόνο σας!

ΞΕΣΚΌΝΙΣΜΑ ΥΨΗΛΏΝ ΧΏΡΩΝ
Μου αρέσει να ξεκινήσω με το ασύρματο κενό Hoover ONEPWR Max χρησιμοποιώντας τα εξαρτήματα για να σκονίζω ψηλά στην επένδυση παραθύρων, κουφώματα πόρτας, και τα λοιπά. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια που συλλέγει σκόνη. Μου αρέσει να το κάνω αυτό σε όλο το σπίτι ταυτόχρονα. Πρέπει ήδη να κάνετε κενό και είναι ωραίο να χτυπήσετε απλά όλο το υψηλό ξεσκόνισμα. ΠΏΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΊΣΕΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΆ ΤΟ ΣΠΊΤΙ ΣΑΣ
Μετά το ξεσκόνισμα των υψηλών χώρων, αυτό είναι όπου αρχίζω να δουλεύω δωμάτιο σε δωμάτιο. Ξεκινήστε μαζεύοντας πράγματα που είναι εκτός τόπου, πράγματα που πρέπει να πεταχτούν. Αν για παράδειγμα βρίσκω πράγματα που πρέπει να πάνε στην κρεβατοκάμαρά μου στο σαλόνι, απλά τα μετακινώ στην κρεβατοκάμαρά μου χωρίς να τα βάζω ακριβώς εκεί που πηγαίνουν. Θεωρώ ότι αν γεμίσω το χρόνο μου οργανώνοντας κάθε στοιχείο που αποσπά την προσοχή και ποτέ δεν ολοκληρώνω πραγματικά μια εργασία. Έτσι, μετακινώντας τα στο σωστό χώρο, νομίζω ότι οργανώνω αυτά τα πράγματα όταν μετακομίζω σε αυτά τα δωμάτια. Έχω δημιουργήσει ένα δωρεάν εκτυπώσιμο για να σας βοηθήσει να καθαρίσετε κάθε δωμάτιο ξεχωριστά. Μπορείτε να το κατεβάσετε παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση