Ντουλάπι και ντουλάπα οργάνωση Must-Haves

Είναι ένα ολοκαίνουργιο έτος, και νέες αρχές για μένα προκαλούν πάντα όνειρα οργάνωσης! Δεν είναι μόνο μια νέα αρχή για τα ημερολόγιά μας, αλλά αν ακολουθείτε μαζί στο Instagram, είμαστε στη μέση της οικοδόμησης του νέου μας σπιτιού! Η μετάβαση σε μια ολοκαίνουργια κατασκευή με έχει ονειρευτεί όλες τις οργανωτικές ιδέες. Σήμερα σκέφτηκα ότι θα μοιραστώ μερικά από τα αγαπημένα μου ντουλάπι και ντουλάπα οργάνωση Must-Haves βρήκα στο Walmart! Η Walmart προσφέρει τόσα πολλά προσιτά και κομψά αντικείμενα για την οργάνωση του σπιτιού σας. Ας περπατήσουμε μέσα από 2 από τους χώρους που συχνά χρειάζονται τα πιο οργανωτικά-ντουλάπια και κυλικεία, όπου μπορείτε να ψωνίσετε όλα αυτά τα εκπληκτικά ευρήματα και να διαλέξετε τα κομμάτια που δουλεύουν για το χώρο σας! Όχι μόνο η Walmart έχει χαριτωμένα αντικείμενα, αλλά υπάρχουν τόσα πολλά να διαλέξετε, οπότε ας ξεκινήσουμε!

ΙΔΈΕΣ ΟΡΓΆΝΩΣΗΣ ΝΤΟΥΛΑΠΙΏΝ
Τα κυλικεία ήταν πάντα ένας αγώνας για μένα. Πολύ συχνά έχω οργανώσει τα πράγματα σε μεγάλους κάδους και καλάθια, κάτι που είναι εξαιρετικό για εμφάνιση, αλλά λειτουργικά δεν είμαι σίγουρος ότι είναι η καλύτερη διαδρομή για την οικογένειά μας. Κανείς δεν μπορεί να δει τι είναι μέσα τους και έτσι τα πράγματα καταλήγουν να γεμίζουν μερικές φορές. Είμαι βέβαιος ότι αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι έχω μικρότερα παιδιά. Αλλά καθώς σκέφτομαι το επόμενο ντουλάπι μας και πώς θέλω τα ράφια να φαίνονται, έτρεξα σε αυτές τις σαφείς επιλογές κοντέινερ από την αρχική επεξεργασία στο Walmart. Μου αρέσει το πώς συνδυάζει την αγάπη μου για τη χρήση κάδων στο ντουλάπι για να κρατήσει τα πάντα μαζί, αλλά μπορείτε ακόμα να δείτε οπτικά τα πράγματα.

Το νούμερο ένα απόλυτο must-have μου σε ένα ντουλάπι είναι ένα τεμπέλης-suzan για μπουκάλια. Είναι το καλύτερο πράγμα που έγινε ποτέ. Αντί να μετακινείτε τα πάντα στο πλάι, απλά γυρίστε το γύρω και μπορείτε να βρείτε αμέσως αυτό που ψάχνετε! Εδώ είναι τα κορυφαία οργανωτικά στοιχεία του ντουλαπιού μου από την Walmart: ιδέες οργάνωσης ντουλαπιών
Οι ντουλάπες στα σπίτια μας συχνά καταλήγουν να είναι ένα catch-all όπου βάζουμε όλα τα πράγματα. Ας το παραδεχτούμε, οι ντουλάπες έχουν πόρτες και είναι εύκολο να κλείσουν την πόρτα και να προσποιηθούν ότι δεν υπάρχουν. Θέλω να πω ότι υπάρχει ένας λόγος που ακόμη και η Monica είχε μια ακατάστατη ντουλάπα. Είναι ένα εύκολο μέρος για να το αφήσετε! Έξω από τα μάτια έξω από το μυαλό. Με την εφαρμογή μερικών οργανωτικών εργαλείων μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε το ντουλάπι σας από έναν εφιάλτη αποθήκευσης σε ένα λειτουργικό χώρο στο σπίτι σας! Μπορείτε να δείτε ένα παράδειγμα της ντουλάπας του γιου μου εδώ. Εδώ είναι μερικά από τα αγαπημένα μου αντικείμενα για την οργάνωση ντουλαπιών από τη Walmart:

Αφήστε μια απάντηση