Μοντέρνος Ρουστίκ Μινιμαλισμός – Η Νέα Αισθητική Κατασκευής Μας

Δεν είμαι σε καμία περίπτωση επαγγελματικά εκπαιδευμένος σχεδιαστής εσωτερικών χώρων. Ωστόσο, πιστεύω ακράδαντα ότι μπορείτε να κάνετε ό, τι θέλετε. Μπορείτε να διδάξετε στον εαυτό σας οποιαδήποτε δεξιότητα θέλετε. Τώρα με αυτό είπε, μερικές φορές νομίζω ότι η έλλειψη επίσημης κατάρτισης εσωτερικού σχεδιασμού κάνει μερικά πράγματα δύσκολα για μένα. Αριθμός 1-Τι να καλέσετε τα πράγματα. Φυσικά, μπορώ να αναγνωρίσω ένα παραδοσιακό σπίτι. Το στυλ αγροικίας είναι αρκετά προφανές. Υπάρχουν κάποια πράγματα που ξέρω. Αλλά όταν πρόκειται για αυτό που ονομάζω σύγχρονη ρουστίκ αισθητική σχεδιασμού μινιμαλισμού μας, απλά το φτιάχνω, χαχα!

Μπορώ να σας πω ότι αυτό είναι που τραβάει το βλέμμα μου στο Instagram είναι φωτογραφίες σπιτιών στη Μεσόγειο. Όχι η φωτεινή μπλε ατμόσφαιρα της Σαντορίνης, αλλά οι γήινες, οργανικές, ουδέτερες υφές που συχνά βρίσκετε εκεί. Βλέπω επίσης πολλά από αυτό το στυλ στην ακτή του Ειρηνικού. Είναι σχεδόν έρημο, αλλά όχι αρκετά. Ας βουτήξουμε στις λεπτομέρειες και να δούμε αν αυτό έχει πιο νόημα! Θα μοιραστώ μερικές φωτογραφίες Instagram κατά μήκος του τρόπου με τον οποίο έπεσε το μάτι μου, καθώς και τις τρέχουσες φωτογραφίες της κατασκευής μας. ΚΑΘΑΡΈΣ ΓΡΑΜΜΈΣ
Το απόλυτο νούμερο ένα πράγμα που θέλω σε αυτό το σπίτι είναι καθαρές γραμμές. Δεν θέλω κάτι πολύ απασχολημένο. Με τα χρόνια έχω αντιμετωπίσει το γεγονός ότι έχω άγχος. Ακαταστασία, χάος, όλα αυτά τα πράγματα το φέρνουν και μπορεί να με βάλει σοβαρά σε τόσο κακή διάθεση. Και δεδομένου ότι χτίζουμε ένα σπίτι, ήμουν σε θέση να έχω τον πλήρη έλεγχο ολόκληρης της ατμόσφαιρας που προσφέρει αυτό το σπίτι. Βρίσκω αυτούς τους” σχεδόν άδειους ” οργανικούς χώρους πολύ χαλαρωτικούς και θέλω να αισθάνομαι χαλαροί στο σπίτι μου! Εδώ είναι μερικοί τρόποι που βεβαιώθηκα ότι χρησιμοποιούσαμε καθαρές γραμμές σε όλο το σπίτι μας:

ΠΑΡΆΘΥΡΟ
Δεν ήθελα καμία περιποίηση στα παράθυρά μας. Θέλω αυτό που είναι έξω από το παράθυρο να είναι το επίκεντρο. Επιλέγοντας το sheetrock returns αισθάνομαι ότι αυτό κάνει πραγματικά το εξωτερικό ποπ και φέρνει αυτό το οργανικό vibe στο σπίτι μας. Έκανα κάποιες γρίλιες παραθύρων, αλλά είναι πολύ ελάχιστες. Αν είχα μια πανέμορφη παραλία ή / και θέα στο βουνό, πιθανότατα θα είχα αφήσει αυτά έξω και θα πήγαινα για μια πλήρη θέα. ΠΌΡΤΕΣ & ΠΕΡΙΠΟΊΗΣΗ
Για τις πόρτες και την επένδυσή μας, κρατήσαμε τα πάντα πολύ απλά. Χωρίς περίπλοκη δρομολόγηση, απλά ωραίες καθαρές γραμμές. Δεν έχω ακόμα φωτογραφίες από αυτά, επειδή δεν έχουν εγκατασταθεί, αλλά υπόσχομαι να τα μοιραστώ μόλις είναι!

CABINETRY
Για πολλά ντουλάπια μας, πήγαμε με ένα τυπικό στυλ αναδευτήρα λόγω των κλασικών, διαχρονικός, και καθαρές γραμμές. Ωστόσο, στην κουζίνα μας, ήθελα πραγματικά να τονίσω ότι η μινιμαλιστική προσέγγιση, γι ‘ αυτό είναι η διασκέδαση μας να αναλάβει ένα τυποποιημένο ντουλάπι αναδευτήρα. Ξέρω ότι τα νησιά curvy είναι τώρα, και για να είμαι ειλικρινής το σκέφτηκα. Αλλά αυτή ήταν μια από εκείνες τις στιγμές που έπρεπε να παραμερίσω την αγάπη μου για το τι κάνουν οι άλλοι και να αναρωτηθώ αν ήταν κάτι που ήθελα ή απλά κάτι που μου άρεσε. Το να σου αρέσει κάτι είναι πολύ διαφορετικό από το να το θέλεις στο σπίτι σου. Είναι σημαντικό να αναγνωρίσετε τη διαφορά κατά το σχεδιασμό ενός χώρου!

ΙΣΟΡΡΟΠΊΑ ΣΤΟΝ ΡΟΥΣΤΊΚ ΜΙΝΙΜΑΛΙΣΜΌ
Μόλις έκανα την απόφαση να ενσωματώσω καθαρές γραμμές σε όλο το σπίτι μας, ήξερα ότι θα έπρεπε να το εξισορροπήσω. Πάντα ήμουν οπαδός της υψηλής αντίθεσης. Μαύρο και άσπρο, ίσιο και καμπύλο. Όποτε μπορώ να ενσωματώσω ένα αντίθετο, το κάνω! Τώρα έχουμε καθαρές γραμμές σε όλο το σπίτι μας. Πώς μπορώ να εξισορροπήσω αυτό; Θα παρατηρήσετε ότι σχεδόν οπουδήποτε έχω μια καθαρή γραμμή, θα έχει ένα αντίστοιχο για να σπάσει τη σκληρότητα, αλλά δεν παίρνει μακριά από την καθαριότητα. Μερικές από τις περιοχές αυτό θα επιτευχθεί με έπιπλα και διακόσμηση, μερικά από αυτά θα παρατηρήσετε στα μόνιμα φωτιστικά.

ΑΨΊΔΑ
Πάντα ήμουν ένας τεράστιος ανεμιστήρας των τόξων. Από πριν έγιναν πραγματικά ένα πράγμα. Απλώς δεν είναι πάντα εύκολο να τοποθετηθούν εκτός αν θέλετε να επεξεργαστείτε μερικούς τοίχους. Αλλά κατά τη γνώμη μου, μια αψίδα πρέπει να έχει νόημα, οπότε ποτέ δεν βρήκα πραγματικά ένα μέρος για αυτούς σε κανένα από τα υπάρχοντα σπίτια μας. Σχεδιάζοντας το σπίτι μας από το έδαφος ήμουν σε θέση να τα βάλω ακριβώς εκεί που ήθελα. Έχουμε 3 καμάρες στο σπίτι μας. Από το κύριο τμήμα του σπιτιού στο διάδρομο της κύριας κρεβατοκάμαράς μας, από την κουζίνα μέχρι το mudroom μας, και στο κύριο μπάνιο μας στο ντουλάπι μας. Μου αρέσει να βλέπω ευθείες γραμμές να ταιριάζουν με καμάρες. Απλά καταπραΰνει την ψυχή μου!

ΟΡΓΑΝΙΚΆ ΣΧΉΜΑΤΑ
Σε όλο το σπίτι μας, θα ενσωματώσω οργανικά σχήματα. Θα υπάρχουν στρογγυλά αντικείμενα, όπως το υλικό μας. Τα φωτιστικά θα είναι στρογγυλά. Θα προστεθούν οργανικά αντικείμενα. Θα υπάρχουν φυτά. Πάω να κάνω το καλύτερό μου για να μην τους σκοτώσω, αλλά τώρα που ξέρω ότι δεν θα κινηθώ (για τουλάχιστον ένα καλό καιρό) θέλω πραγματικά φυτά. Όπως εσωτερικούς τύπους δέντρων φυτών. Μη διστάσετε να μου δώσετε όλες τις συμβουλές σχετικά με αυτό εδώ στην παγωμένη πολιτεία του Ουισκόνσιν, χαχα!

ΔΙΑΚΌΣΜΗΣΗ
Πολλή από αυτή την ισορροπία στις καθαρές γραμμές θα έρθει στο ντεκόρ. Προβλέπω πολλά κεραμικά και τέχνη που παρέχουν αυτήν την αντίθεση που έχω αναζητήσει κατά τη διάρκεια ολόκληρης της κατασκευής!

ΥΦΉ
Θα υπάρξει τόση υφή. Θέλω δέρμα, ογκώδης, μαλακός, τραχύς, λείος, λείος, ανώμαλος, και βασικά όλα τα πράγματα. Το ξύλο θα είναι ένα μεγάλο συστατικό! Πιθανότατα θα δείτε αυτό να βγαίνει σε αξεσουάρ, κουρτίνες, διακόσμηση, έπιπλα και υφάσματα. Αυτό το μέρος θα είναι σίγουρα ένα ταξίδι γιατί ξέρω ότι δεν έχω όλα τα πράγματα που οραματίζομαι για αυτό το μέρος του σχεδιασμού.

ΧΡΏΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΌΝΟΙ ΓΙΑ ΡΟΥΣΤΊΚ ΜΙΝΙΜΑΛΙΣΜΌ
Δεν είμαι πραγματικά γνωστός για την αγάπη μου για το χρώμα εδώ. Έτσι, αν είστε ένας από εκείνους τους ανθρώπους που μισούν όλα τα λευκά σπίτια και τη χρήση μόνο γήινων τόνων … πιθανότατα δεν είμαι το κορίτσι σας. Όπως είπα… αναζητώ ένα χαλαρωτικό μέρος για την οικογένειά μου και για μένα, και αυτό δεν είναι τόνος χρώματος. Αν το χρώμα χαλαρώνει ή σας εμπνέει … ζωγραφίστε αυτό το ανώτατο όριο κίτρινο φίλε μου!

Θα μοιραστώ σύντομα τα χρώματα βαφής μου, αλλά συνολικά κολλάω με λευκούς, μαύρους και οργανικούς τόνους. Θα υπάρξει ένα πραγματικά σκοτεινό γήινο πράσινο (αυτό που χρησιμοποιήσαμε στο τζάκι μας), και η κόρη μου θέλει πραγματικά κάποιο είδος μπλε! Το σχέδιό μου είναι να αφήσουμε τα παιδιά μας να ονειρεύονται τα δικά τους Δωμάτια, ώστε να αντικατοπτρίζουν ποιοι είναι, οπότε ο επάνω όροφος μπορεί να φαίνεται λίγο διαφορετικός.) Δεν μπορώ να περιμένω να δω αυτές τις τελικές εγκαταστάσεις επειδή πρόκειται να κάνει μεγάλο αντίκτυπο στη συνολική αίσθηση! Αυτό είναι ένα προηγούμενο Συμβούλιο σχεδιασμού που έκανα, αλλά συλλαμβάνει τη συνολική αίσθηση αρκετά καλά για αυτό το σπίτι!

Αφήστε μια απάντηση