Πώς να δημιουργήσετε ένα φιλόξενο δωμάτιο επισκεπτών + 2 πίνακες διάθεσης

Τώρα που έχουμε μετακομίσει επίσημα από το σπίτι μας και κάνουμε σχέδια για τον επόμενο χώρο μας, μπορούμε να σχεδιάσουμε ένα υπνοδωμάτιο επισκεπτών όταν η οικογένεια έρχεται να επισκεφτεί. Είναι τόσο υπέροχο να έχετε έναν ειδικό χώρο για τους επισκέπτες να κοιμούνται, ακόμα κι αν διπλασιάζεται ως υπνοδωμάτιο του παιδιού σας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνετε ένα χώρο πολυλειτουργικό αν δεν έχετε ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο που βρίσκεται γύρω. Ανεξάρτητα από το χώρο που έχετε, η δημιουργία ενός φιλόξενου δωματίου δεν χρειάζεται να είναι δύσκολη και η Walmart το καθιστά τόσο εύκολο με μια τόσο μεγάλη ποικιλία προϊόντων! Το νέο τους τμήμα Wow & Now είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε για τις ανάγκες του σπιτιού σας σε προσιτές τιμές!

Σήμερα μοιράζομαι 2 ξεχωριστούς πίνακες σχεδιασμού, ένα με μοντέρνο vibe στα μέσα του αιώνα, και ένα με μια σύγχρονη βιομηχανική αίσθηση. Και τα δύο αυτά αισθάνονται εξορθολογισμένα και καθαρά για μένα, τα οποία λειτουργούν εξαιρετικά όταν έρχονται οι άνθρωποι. Τους επιτρέπει αρκετό χώρο για να ρυθμίσουν τα πράγματα τους. Και τα δύο αυτά σχέδια θα λειτουργούσαν εξαιρετικά και για το δωμάτιο ενός έφηβου αγοριού. Και αν χρειάζεστε το δωμάτιο της κόρης σας για να ενεργήσετε ως προσωρινό υπνοδωμάτιο επισκεπτών, μπορείτε να ρίξετε μερικά ροζ και πιο μαλακά αντικείμενα διακόσμησης επίσης! Ας ρίξουμε μια ματιά στους δύο διαφορετικούς κάπρους σχεδιασμού που δημιούργησα για εσάς και στη συνέχεια θα σας δείξω μερικές απλές ενημερώσεις που κάναμε στο δωμάτιο της κόρης μας στην ενοικίαση μας. Κάναμε μερικά πράγματα για να το κάνει να αισθάνεται τόσο σαν χώρο της και ένα χώρο οι επισκέπτες θα αισθάνονται ευπρόσδεκτοι. Θα μοιραστώ επίσης τις κορυφαίες συμβουλές μου για να κάνω τους επισκέπτες να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι!

MID CENTURY ΜΟΝΤΈΡΝΟ ΦΙΛΌΞΕΝΟ ΔΩΜΆΤΙΟ ΔΙΆΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΚΆΦΟΥΣ
Mid Century Modern Guest bedroom Design Board με ουδέτερα χρώματα.
Αυτός ο σύγχρονος πίνακας διάθεσης κρεβατοκάμαρων φιλοξενουμένων στα μέσα του αιώνα είναι απλός, βελτιωμένος, και παρέχει τα μέρη της αποθήκευσης για τους φιλοξενουμένους σας. Μπορείτε να ψωνίσετε όλη αυτή την εμφάνιση κάνοντας κλικ στις παρακάτω εικόνες.

MID CENTURY ΜΟΝΤΈΡΝΑ ΈΠΙΠΛΑ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΊΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΚΌΣΜΗΣΗ
<
Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Queer Eye Charis Modern Επικαλυμμένο κρεβάτι, πολλαπλές διαθέσιμες επιλογές Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Musehomenic End Table με συρτάρι και ράφι, μεταλλικά πόδια, Μαύρο κλικ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Queer Eye Wimberly 6 συρταριέρα συρταριού, μαύρη βελανιδιά Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Alden Design Faux Leather Wingback Accent Chair, καφέ
ΣΎΓΧΡΟΝΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΌΣ ΠΊΝΑΚΑΣ ΔΙΆΘΕΣΗΣ ΔΩΜΑΤΊΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΈΝΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΊΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΈΝΩΝ
Σύγχρονος Βιομηχανικός Πίνακας Σχεδίου κρεβατοκάμαρων φιλοξενουμένων με τα ουδέτερα χρώματα και την άνετη κλινοστρωμνή. Σχεδιάστε ιδέες για τη δημιουργία ενός φιλόξενου δωματίου!
Νομίζω ότι αυτό το μοντέρνο βιομηχανικό σχέδιο υπνοδωματίου θα λειτουργούσε εξαιρετικά για ένα δωμάτιο επισκεπτών. Και αν ψάχνετε να το κάνετε πολυλειτουργικό, θα ήταν ιδανικό για ένα έφηβο αγόρι που μπορεί να ψάχνει κάτι λίγο πιο εξελιγμένο.

ΣΎΓΧΡΟΝΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΆ ΈΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΌΣΜΗΣΗ ΚΡΕΒΑΤΟΚΆΜΑΡΩΝ
<
Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Queer Eye Wimberly Επικαλυμμένο κρεβάτι πλατφόρμας, Queen Size Frame, Grey Velvet Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Better Homes & Gardens Pillow Lounge Chair, Brown faux Leather Upholstery Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το South Shore Fynn 5-συρτάρι στήθος, γκρι βελανιδιά Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Αποτρίχωση και την εξασθένιση II πλαισιωμένη τέχνη τοίχου από Drew Barrymore Flower Home Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με
ΠΏΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΕΤΕ ΈΝΑ ΦΙΛΌΞΕΝΟ ΔΩΜΆΤΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΏΝ
Προσθέσαμε μερικά πράγματα στο δωμάτιο της κόρης μας για να βεβαιωθούμε ότι είναι έτοιμο για τους επισκέπτες όποτε μπορούν να επισκεφθούν. Ας μιλήσουμε για μερικούς από τους αγαπημένους μου τρόπους να κάνω τους επισκέπτες να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι στο σπίτι μας!

ΠΑΡΈΧΕΤΕ ΆΝΕΤΑ ΚΛΙΝΟΣΚΕΠΆΣΜΑΤΑ
Το άνετο κρεβάτι είναι απόλυτη ανάγκη! Όταν οι επισκέπτες φτάνουν μετά από να πετάξουν ή να στεγνώσουν, το μόνο που μπορούν να σκεφτούν είναι να σέρνουν σε ένα καθαρό, άνετο κρεβάτι. Μερικοί άνθρωποι είναι φυσικά ψυχρότεροι από άλλους, οπότε φροντίζοντας να παρέχετε μια ποικιλία επιλογών για κρεβάτι είναι πάντα μια καλή ιδέα. Μου αρέσει να κάνω ένα κρεβάτι επισκεπτών με ένα λεπτό πάπλωμα, ένα πάπλωμα ή πάπλωμα, και μια κουβέρτα ρίψης.

<
Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Mainstays Fluffy Faux Fur 3-Piece Super Soft Comforter Set, Full/Queen Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το λευκό Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το λευκό Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το γκρι Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ροζ>
Άνετο κρεβάτι για τη δημιουργία ενός φιλόξενου δωματίου.
ΒΕΒΑΙΩΘΕΊΤΕ ΌΤΙ ΥΠΆΡΧΕΙ ΧΏΡΟΣ ΓΙΑ ΡΟΎΧΑ
Όταν έρχονται οι επισκέπτες, ειδικά αν μένουν για περισσότερες από μία νύχτες, είναι ωραίο για αυτούς να έχουν ένα μέρος για να σχεδιάσουν και να οργανώσουν τα ρούχα τους. Έχοντας ένα τμήμα στο ντουλάπι για κρεμαστά ρούχα είναι ένα μπόνους, αλλά ένα κομμό είναι μια μεγάλη επιλογή επίσης. Εάν δεν έχετε χώρο για ένα Κομμό, μπορείτε πάντα να αγοράσετε ένα ράφι αποσκευών για να τους δώσετε ένα μέρος για να ρυθμίσετε τη βαλίτσα τους χωρίς να λυγίζετε στο πάτωμα για να ψάξετε μέσα από τα υπάρχοντά τους. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν έχετε ηλικιωμένους επισκέπτες όπου η πρόσβαση στη βαλίτσα τους μπορεί να μην είναι τόσο απλή όσο είναι για έναν έφηβο.

<
Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με στηρίγματα Slimline κρεμάστρες, πακέτο 10 Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με South Shore Fynn 5-συρτάρι στήθος, γκρι βελανιδιάς Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Manor Park Urban Industrial 4 συρτάρι Κάθετη κομμό, Αγγλικά βελανιδιάς Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Queer Eye Wimberly 6 συρτάρι κομμό, Μαύρο βελανιδιάς Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Sauder Cottage οδού 4-συρτάρι κομμό,
Χρησιμοποιήστε μια σχάρα αποσκευών για να παρέχετε ένα μέρος για τους επισκέπτες της νύχτας να έχουν εύκολη πρόσβαση στα ρούχα τους.
ΚΆΝΤΕ ΈΝΑ ΚΑΛΆΘΙ ΑΝΑΓΚΏΝ
Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να πρέπει να ζητήσετε από έναν οικοδεσπότη έναν τόνο ερωτήσεων σχετικά με το πού βρίσκονται τα πάντα. Σίγουρα, ως οικοδεσπότης συνήθως δεν μας πειράζει, αλλά ως επισκέπτης μισώ να ενοχλεί τους ανθρώπους. Επιπλέον, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να χρειαστούν οι άνθρωποι στη μέση της νύχτας όταν όλοι κοιμούνται. Μου αρέσει να παρέχω ένα καλάθι με φρέσκες πετσέτες, μια επιπλέον κουβέρτα, σαμπουάν, κοντίσιονερ, οδοντόκρεμα, μια οδοντόβουρτσα, και οποιαδήποτε άλλα μικρά απαραίτητα που μπορείτε να σκεφτείτε ότι κάποιος μπορεί να χρειαστεί την πρώτη τους νύχτα στο δωμάτιό τους.

Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το MoDRN Braided Rope Round Metallic Floor Bin Black Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Better Homes & Gardens Signature soft Textured Bath Towel, Soft Silver Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το iGO Silicone Travel Bottle, 3 oz, 4 τεμάχια, Multi
ΚΆΝΤΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΌ ΠΡΌΣΒΑΣΗΣ WIFI ΠΡΟΣΒΆΣΙΜΟ
Υπάρχουν τόσοι πολλοί χαριτωμένοι τρόποι να δώσετε στους καλεσμένους σας τον κωδικό πρόσβασης wifi αυτές τις μέρες. Λατρεύω την ιδέα ενός μικρού πλαισίου εικόνων σε ένα κομοδίνο. Αυτό από την Walmart είναι αξιολάτρευτο! Είναι πάντα υπέροχο μετά την αναρρίχηση στο κρεβάτι και κοιτάξτε πάνω και γνωρίζετε ήδη τον κωδικό πρόσβασης.

Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Better Homes & Gardens White Farmhouse Tabletop Dry Erase WiFi Password Sign, 7″x9″
ΟΡΊΣΤΕ ΠΟΤΆ ΚΑΙ ΣΝΑΚ
Υπάρχει ένας λόγος που λένε ότι το φαγητό είναι ο δρόμος προς την καρδιά. Δεν ξέρω κανέναν που θα ήταν τρελός για να περπατήσει σε ένα δωμάτιο και να βρει τα αγαπημένα τους σνακ που τους περιμένουν. Μπορείτε ακόμη και να πάτε μέχρι να τοποθετήσετε ένα Keurig στο δωμάτιο, ώστε οι καλεσμένοι σας να μπορούν να έχουν ένα φλιτζάνι καφέ εάν είναι ένας πρώιμος ανερχόμενος. Αυτή η λεπτή έκδοση είναι ιδανική για μικρούς χώρους! Είναι πάντα ωραίο να βάζετε και μερικά μπουκάλια νερό.

Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Keurig K-Slim Single Serve K-Cup Pod coffee Maker, παρασκευάζει 8 έως 12 ουγκιές. Κύπελλα, Μαύρο κλικ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σπίτι 2 Σπίτι, 4 κομμάτι Stackable κούπα καφέ που κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μυαλό Reader K-Κύπελλο Carousel, κατέχει 30 K-φλιτζάνια, οι κάτοχοι καφέ Pod, μαύρο μεταλλικό πλέγμα Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Καλύτερα σπίτια & κήποι στοίβαγμα καλάθι-Χάλυβα και ακακία-ντουλάπι οργάνωση-κουζίνα (12.63″…
Άνετο κρεβάτι για ένα φιλόξενο δωμάτιο επισκεπτών.
Υπάρχουν τόσα πολλά άλλα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να δημιουργήσετε ένα φιλόξενο δωμάτιο επισκεπτών, αλλά αυτά είναι τα κορυφαία 5 αγαπημένα μου πράγματα που πρέπει να κάνετε. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που έχω ένα χώρο έτοιμο για τους πεθερούς μας να επισκεφθούν χωρίς να αναδιατάξουμε πλήρως τις θέσεις ύπνου μας. Τώρα η κόρη μου μπορεί απλά να κινηθεί έξω από το δωμάτιό της για λίγες μέρες και έχουμε όλα όσα χρειαζόμαστε για μια μέρα στην άλλη τους επισκέπτες! Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα έχουμε ένα ολόκληρο δωμάτιο αφιερωμένο σε αυτό, ώστε να μπορούμε να είμαστε μια ευλογία για όσους επισκέπτονται!

Μην ξεχάσετε να δείτε το Τμήμα Wow & Now της Walmart! Είναι βέβαιο ότι θα έχει κάτι για κάθε στυλ και όλες τις ανάγκες του σπιτιού σας!

Μπορεί Επίσης Να Σας Αρέσει:
Προϋπολογισμός-φιλικές ιδέες ανανέωσης λουτρών για HomeBudget-φιλικές ιδέες ανανέωσης λουτρών σας για…
Πίνακας Σχεδίου Δωματίων Προγευμάτων & Τοπ Δάπεδο TrendsBreakfast Πίνακας Σχεδίου Δωματίων & Τοπ Δάπεδο…
Έξτρα λαρτζ DIY Ξύλο Φανάρια TutorialExtra Large DIY Ξύλο Φανάρια φροντιστήριο
Τοποθετήστε την κουκούλα εξαερισμού σε ανοιχτά Ράφιαεγκαταστήστε την κουκούλα εξαερισμού σε ανοιχτά ράφια
Σχέδια σχεδιασμού Master Bedroom – σχέδια σχεδιασμού υπνοδωματίου ORCMaster-ORC
Κλασικά μοντέρνα σχέδια τραπεζαρίας / ORCClassic μοντέρνα σχέδια τραπεζαρίας / ORC

Σχετικά Με Την Ashley
Ashley είναι μια διαμονή στο σπίτι μαμά σε τρία όμορφα παιδιά. Αυτή και ο σύζυγός της εγκαταστάθηκαν πρόσφατα στο Midwest αφού πέρασαν την αρχή του γάμου τους στο Τέξας (τι αλλαγή!). Μαζί μεγαλώνουν τα παιδιά τους, και μετατρέποντας το σπίτι τους σε σπίτι ένα έργο κάθε φορά. Η Ashley απολαμβάνει τη διακόσμηση και τη χειροτεχνία, αλλά το αληθινό της πάθος έγκειται στην επανάληψη παλαιών επίπλων και στην εμφάνιση των πραγμάτων.

ΛΆΒΕΤΕ ΑΝΑΡΤΉΣΕΙΣ ΑΠΕΥΘΕΊΑΣ ΣΤΑ ΕΙΣΕΡΧΌΜΕΝΆ ΣΑΣ
Όνομα

Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου

“Απλό υπαίθριο καλοκαιρινό Τραπέζιοικοδομούμε ένα σπίτι / Όλες οι λεπτομέρειες ”
Σχόλιο
Η Κέιτ λέει

30 ΙΟΥΛΊΟΥ 2021 ΣΤΙΣ 3: 22 Μ. Μ.

Πού βρήκατε τα μαξιλάρια και να ρίξει που φαίνεται στις εικόνες;??

Απάντηση
Η αναδιαμόρφωση της κουζίνας του Κλίβελαντ λέει

15 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ 2021 ΣΤΙΣ 10: 47 Π. Μ.

Είναι πανέμορφο. Κάθε επισκέπτης θα ήθελε πολύ να μείνει εδώ!

Απάντηση
Παρασκευή βράδυ FUNKIN λέει

18 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ 2021 ΣΤΙΣ 2: 35 Π. Μ.

Αχ, αυτό είναι υπέροχο ευχαριστώ ! Καλό και για ειδικές ανάγκες !

Απάντηση
ABBY DE λέει

22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ 2021 ΣΤΙΣ 10: 33 Μ. Μ.

Το άρθρο έχει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Ευχαριστώ.

https://joinlive77.com/

Απάντηση
ABBY DE λέει

22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ 2021 ΣΤΙΣ 10: 33 Μ. Μ.

http://hichiso.mond.jp/i_hhh_wiki/index.php?MHGHJGJGHJ

Απάντηση
Fmwhatsapp λέει

15 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2021 ΣΤΙΣ 3: 08 Π. Μ.

Μου αρέσουν αυτές οι ιδέες. Ακριβώς αυτό που έπρεπε να ξέρω…ευχαριστώ για τη θέση.

Απάντηση
η amityjyotsna λέει

15 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2021 ΣΤΙΣ 10: 23 Μ. Μ.

Είναι χρήσιμες πληροφορίες, το έχω ερευνήσει και το έχω αποθηκεύσει, θα ενδιαφέρονται για την επόμενη κοινή χρήση
shooter φούσκα

Απάντηση
Η γκαλερί τέχνης λέει

11 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2022 ΣΤΙΣ 1: 07 Π. Μ.

Αφήστε μια απάντηση