Φιλικές προς τον προϋπολογισμό ιδέες ανανέωσης μπάνιου για το σπίτι σας

Ζώντας σε μια προσωρινή ενοικίαση έχει αποδειχθεί ότι είναι λίγο πιο δύσκολο από ό, τι νόμιζα ότι θα ήταν. Αρχικά, ήταν το είδος της διασκέδασης, επειδή αυτή η ενοικίαση έχει έναν προβολέα, τραπέζι ποδοσφαιράκι, και μια μηχανή Pacman έτσι ήταν σχεδόν σαν διακοπές. Αλλά έχει φτάσει στο σημείο όπου όλοι χάνουμε τις ανέσεις του σπιτιού. Δεν συνειδητοποίησα πόσο εξαρτώμαι από τη μυρωδιά του σπιτιού μας, την ηρεμία των μαξιλαριών μας και όλες αυτές τις μικρές λεπτομέρειες. Το λουτρό αίθουσα είχε ανάγκη από μια νέα κουρτίνα ντους. Αυτό δημιούργησε την τέλεια ευκαιρία για να καλλωπίσει το μπάνιο της κόρης μου και απλά να το κάνει να αισθάνεται λίγο περισσότερο σαν εμάς! Ήταν εξαιρετικά προσιτό να κάνουμε μερικές αλλαγές. Έχω στρογγυλοποιήσει μια επιλογή αντικειμένων από την Walmart για εσάς σε περίπτωση που χρειάζεστε μια φιλική προς τον προϋπολογισμό ανανέωση μπάνιου στο σπίτι σας!

Δεδομένου ότι η αυτο-φροντίδα είναι κάτι που είναι εξαιρετικά, αναζωογονώντας το μπάνιο σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεφύγετε για λίγο “χρόνο μου”!

ΚΟΥΡΤΊΝΑ
Κατά τη γνώμη μου, η αλλαγή της κουρτίνας ντους έχει το μεγαλύτερο αντίκτυπο σε ένα μπάνιο σε ένα αρκετά χαμηλό σημείο τιμών! Εδώ είναι μερικές από τις αγαπημένες μου κουρτίνες ντους. Όλες αυτές οι κουρτίνες ντους βρίσκονται εύκολα στο Walmart, ένα από τα αγαπημένα μου μέρη για να πάρει τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα για το μπάνιο μας! Έχουν πάντα εξαιρετικά ουδέτερα χρώματα διαθέσιμα τόσο στο κατάστημα όσο και στο Διαδίκτυο! Μπορείτε να δείτε μερικά από τα άλλα είδη μπάνιου τους εδώ!

ΦΙΛΙΚΌ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΌ ΑΝΑΝΈΩΣΗ ΜΠΆΝΙΟΥ ΣΕ ΕΝΟΙΚΊΑΣΗ
Μπορείτε να δείτε τι έμοιαζε αυτό το μπάνιο πριν ακριβώς κάτω. Η διαφορά που κάνει μια κουρτίνα ντους και ένα χαλί σε όλο αυτό το χώρο είναι αρκετά εκπληκτικό! ΧΑΛΙΆ ΜΠΆΝΙΟΥ
Righter μετά από κουρτίνες ντους έρχεται χαλιά! Τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα σε ένα μπάνιο κάνουν όλη τη διαφορά και ένα χαλί μπορεί να μεταμορφώσει εντελώς το δάπεδο σας! Εδώ είναι 10 από τα αγαπημένα μου χαλιά μπάνιου για κάθε μπάνιο! ΠΕΤΣΈΤΕΣ ΜΠΆΝΙΟΥ
Η αντικατάσταση των πετσετών μπάνιου είναι πάντα μια αναζωογονητική αίσθηση. Ένας από τους αγαπημένους μου τρόπους να ψωνίσω για πετσέτες μπάνιου είναι κάθε μπάνιο να πάρει το δικό του στυλ / χρώμα. Στο σπίτι που μόλις πωλούνται όλα τα Ανοιχτό γκρι πετσέτες ήταν στο μπάνιο κάτω, και το σκούρο γκρι πετσέτες πήγε στον επάνω όροφο! Βοηθά απλώς στη διαλογή και τη διατήρηση των πάντων τακτοποιημένων και οργανωμένων! Αυτές οι πετσέτες λουτρών είναι τοπ εκτιμημένες για την άνεση, την αίσθηση, και το ύφος! Αν ψάχνετε για έναν απλό τρόπο να ερυθρελάτης μέχρι το μπάνιο σας για κάθε επισκέπτες διακοπών, αυτά είναι τα κορυφαία 3 τρόποι για να κάνει μια μεγάλη επίδραση στο χώρο σας χωρίς να κάνει οποιαδήποτε έργα, ζωγραφική, ή αναδιαμόρφωση!

Χρειάζεστε κάποια βοήθεια για να ετοιμάσετε την κρεβατοκάμαρά σας; Ελέγξτε την ανάρτησή μου σχετικά με συμβουλές για τη δημιουργία του τέλειου χώρου για τους επισκέπτες της νύχτας!

Αφήστε μια απάντηση