Ουδέτερη άνοιξη Mantel και ράφι διακόσμηση που θα αγαπήσετε

Νομίζω ότι το έχω αναφέρει πριν, αλλά έξω από το φθινόπωρο και τα Χριστούγεννα, τείνω να κολλήσω με αρκετά ουδέτερα πράγματα. Ποτέ δεν έχω τρελαθεί πραγματικά με τη διακόσμηση του Πάσχα ή την 4η Ιουλίου. Έτσι, σήμερα χρησιμοποιώ τον όρο “άνοιξη” Mantel αρκετά χαλαρά. Είμαι πραγματικά πιο εμπνευσμένη από ένα συναίσθημα. Για μένα, η άνοιξη αντιπροσωπεύει ένα νέο ξεκίνημα, καθαρό, ευάερο και σκάει πράσινο ή/και μπουμπούκια. Σήμερα μοιράζομαι την ουδέτερη διακόσμηση του ανοιξιάτικου μανδύα μαζί με μερικές ταλαντούχες Κυρίες (συνδέσεις στο κάτω μέρος), Καλώς ήλθατε στο σπίτι μας!

Τείνω να διατηρώ το mantel σχεδόν το ίδιο γιατί αλλάζω πάντα τα ενσωματωμένα ράφια ακριβώς δίπλα του. Προσπάθησα να βάλω τα πράγματα στο μανδύα και πάντα καταλήγει να φαίνεται πολύ γεμάτο. Υποθέτω ότι όταν βρίσκω κάτι που λειτουργεί, απλώς κολλάω με αυτό! 😉

ΟΥΔΈΤΕΡΗ ΔΙΑΚΌΣΜΗΣΗ ΆΝΟΙΞΗ ΠΕΖΟΎΛΙ
Χρησιμοποίησα μερικά στελέχη που έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν, μόλις πήγα με ένα διαφορετικό βάζο. Αυτά τα στελέχη πάντα με κάνουν να νιώθω σαν άνοιξη. Μου θυμίζουν τα δέντρα dogwood που ανθίζουν την άνοιξη όταν ο καιρός τελικά ζεσταίνεται αρκετά σε σταθερή βάση μπορούμε τελικά να βάλουμε μακριά όλα τα πράγματα χιονιού. Είμαι επίσης πολύ σίγουρος ότι έχω χρησιμοποιήσει αυτά τα κηροπήγια εδώ και χρόνια. Είναι απολύτως ένα κλασικό στο σπίτι μας! Πιστεύω ότι είναι ακόμα διαθέσιμα στο Hobby Lobby!

ΟΥΔΈΤΕΡΗ ΆΝΟΙΞΗ MANTEL & ΡΆΦΙ STYLING DECOR
Δίπλα στο τζάκι μας είναι μερικά ενσωματωμένα ins που ήταν εδώ όταν αγοράσαμε το σπίτι που έχω ζωγραφίσει από τότε λευκό. Θα είμαι ειλικρινής, αγωνίζομαι με αυτά τα ράφια τόσο πολύ, αλλά αυτή τη φορά ήρθε μαζί αρκετά γρήγορα. Ίσως τους συνηθίζω, χαχα! Είναι ευρείες, αλλά όχι ευρείες, η απόσταση μεταξύ των ράφια μπορεί να είναι λίγο αμήχανη και είναι μάλλον ρηχή. Νομίζω ότι τελικά έμαθα τα τελευταία 2 χρόνια να επικεντρωθώ στα δύο ανώτερα ράφια και να γειώσω το κάτω ράφι με κάτι μεγάλο και απλό όπως αυτά τα καλάθια. Κάθε φορά που προσπαθώ να κάνω κάτι στο κάτω μέρος αισθάνεται πάντα υπερπλήρη. Το περασμένο φθινόπωρο μοιράστηκα πραγματικά μερικές συμβουλές για το πώς πηγαίνω για τα ράφια styling αν θέλετε να διαβάσετε μέσα από αυτό. Αλλά ουσιαστικά αρχίζω με ένα εστιακό σημείο (μεγαλύτερο στοιχείο) και στη συνέχεια αρχίζω να γεμίζω τα κενά που πηγαίνουν από τα μεγαλύτερα αντικείμενα μέχρι τα μικρότερα στοιχεία τελευταία. Στη συνέχεια, φροντίζω να διατηρώ ισορροπημένα τα χρώματα, τους τόνους και τις υφές. Αναδιατάσσω τα πράγματα πολλές φορές μέχρι να φαίνεται σωστό!

Και όπως ανέφερα προηγουμένως, επειδή τα ράφια δίπλα στο τζάκι έχουν τόσο πολύ συμβαίνει, δεν κάνω πραγματικά πολλά στο mantel μας. Είναι αρκετά ρηχό ούτως ή άλλως, γι ‘ αυτό το πράγμα προσθέτει μια ωραία ισορροπία σε συνδυασμό με το κάθετο shiplap. Δεν μπορώ να περιμένω να κάνω μια μικρή ανανέωση στο υπόλοιπο σπίτι μας για την άνοιξη καθώς ετοιμάζουμε να το βάλουμε στην αγορά! Είναι ήδη αισθάνεται τόσο πολύ φωτεινότερο και είμαι εδώ για αυτό!

Αφήστε μια απάντηση