Ουδέτερη Άνοιξη Περιήγηση Στο Σπίτι

Την περασμένη εβδομάδα μοιράστηκα το ανοιξιάτικο μανδύα μας, και σήμερα είμαι εδώ για να σας δώσω μια ματιά στην είσοδο μας, επίσημη τραπεζαρία, και σαλόνι. Εάν επισκέπτεστε εδώ από τη χάρη στο χώρο μου, Καλώς ήλθατε! Είμαι τόσο χαρούμενος που σε έχω εδώ! Παρακαλώ αρπάξτε ένα φλιτζάνι καφέ (ή το αγαπημένο σας ποτό) και ελάτε μέσα και πάρτε την ουδέτερη περιήγηση στο σπίτι της άνοιξης!

ΟΥΔΈΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΕΊΑ ΕΙΣΌΔΟΥ ΆΝΟΙΞΗΣ
Ας ξεκινήσουμε με την είσοδό μας. Ξεκίνησα επίσημα όλο αυτό το διάστημα πριν από ένα χρόνο και μόλις χθες το τελείωσα. Δεν είμαι σίγουρος ότι είμαι εγκατεστημένος σε όλα εδώ, αλλά είναι μια τεράστια βελτίωση. Είναι σίγουρα ένας αδέξια μεγέθους χώρος. Είναι αρκετά μεγάλο και πολύ τετράγωνο για μια είσοδο. Ωστόσο, δεν είναι αρκετά μεγάλο για να βάλει ένα τραπέζι στη μέση. Προς το παρόν, νομίζω ότι αυτό θα λειτουργήσει και είναι μια ευπρόσδεκτη αλλαγή! ΟΥΔΈΤΕΡΗ ΤΡΑΠΕΖΑΡΊΑ ΆΝΟΙΞΗ
Αυτός είναι ο πίνακας που τρώμε τα περισσότερα από τα γεύματά μας μαζί. Τραπέζι αίθουσα πρωινού μας είναι όπου θα αρπάξει ένα γρήγορο δάγκωμα, αλλά αυτό το τραπέζι είναι σίγουρο, όπου τρώμε δείπνο είναι μια οικογένεια! Επειδή το χρησιμοποιούμε συχνά, μου αρέσει να το διατηρώ αρκετά καθαρό και απλό. Προσθέτοντας μερικά κομμάτια faux πράσινο απλά φωτίζει πραγματικά το χώρο. Μια μέρα, όταν έχω περισσότερο χρόνο στα χέρια μου, θα μεγαλώσω πραγματικά φυτά.).

ΟΥΔΈΤΕΡΟ ΣΑΛΌΝΙ ΆΝΟΙΞΗ
Το σαλόνι και η τραπεζαρία μας είναι πολύ ανοιχτά μεταξύ τους. Πάλι, διατηρώντας τα πράγματα πολύ απλά, και ουδέτερο μου αρέσει να φέρνω την άνοιξη μέσα από μια φωτεινή και κερασιά ατμόσφαιρα έναντι της πιο ζεστής αίσθησης το χειμώνα! Μέχρι τη στιγμή που η άνοιξη κυλά πραγματικά εδώ στο Ουισκόνσιν, δεν λαχταρώ τίποτα άλλο παρά τον ήλιο! Μπορείτε επίσης να δείτε την πρόσφατη ανάρτησή μας με όλες τις λεπτομέρειες στο Mantel μας! Σας ευχαριστώ πολύ για την ένταξή μου για μια μικρή περιήγηση στο σπίτι μας! Επόμενο είναι το Modern Glam, οπότε κατευθυνθείτε και περιηγηθείτε στο πανέμορφο σπίτι της και συνεχίστε. Μην ξεχάσετε να ελέγχετε κάθε μέρα αυτή την εβδομάδα πάρα πολύ, γιατί θα υπάρξει μια νέα σειρά από περιηγήσεις για κάθε ημέρα μέχρι την παρασκευή! Έχετε υπέροχους φίλους εβδομάδας!

Αυτή την εβδομάδα συμμετέχω σε μερικούς από τους ταλαντούχους φίλους μου στο blogging για τη σειρά Spring Seasonal Simplicity! Όλη την εβδομάδα μοιραζόμαστε τα σπίτια μας διακοσμημένα για την άνοιξη και τις καλύτερες συμβουλές και ιδέες μας για να φέρουμε μια αίσθηση άνοιξης στο σπίτι σας. Μπορείτε να επισκεφθείτε κάθε περιοδεία κάνοντας κλικ στους συνδέσμους κάτω από τις εικόνες!

Αφήστε μια απάντηση