Καλοκαιρινά έπιπλα εξωτερικού χώρου και Οδηγός Αγορών διακόσμησης

Την άλλη μέρα μοιράστηκα μια ανάρτηση στο IG της βεράντας μας από πέρυσι μιλώντας για το πόσο ενθουσιασμένος ήμουν για τον θερμότερο καιρό και όλοι ήθελαν απλώς να μάθουν από πού πήρα τα έπιπλα εξωτερικού χώρου μας! Πήρα μια δημοσκόπηση για τις ιστορίες μου και όλοι ήθελαν κάποιες καλές επιλογές για καλοκαιρινά έπιπλα εξωτερικού χώρου και διακόσμηση, γι ‘ αυτό στρογγυλοποιώ μερικά από τα αγαπημένα μου ευρήματα! Υπάρχει κάτι στη σημερινή θέση για όλους τους προϋπολογισμούς, και για να είμαι ειλικρινής υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές εκεί έξω.

Πριν μοιραστώ όλα τα φοβερά ευρήματα, ήθελα να μοιραστώ τα έπιπλα στη βεράντα μας! Το πήρα πέρυσι από τη Walmart και συνήθως εξαντλείται αρκετά γρήγορα, οπότε αν τυχαίνει να το πιάσετε σε απόθεμα, παραγγείλετε αμέσως! Εάν δεν θέλετε το πλήρες σετ, εδώ είναι η σελίδα συλλογής. Μπορείτε επίσης να δείτε πώς σχεδιάσαμε αυτή τη βεράντα για το φθινόπωρο και τα Χριστούγεννα!

Ξέρω ότι κάποιος είναι εκτός αποθέματος αρκετά συχνά, οπότε προσπάθησα να συγκεντρώσω κάποιες επιλογές για εσάς που είναι όλες Σε απόθεμα, ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν γρήγορα καθώς πλησιάζουμε το καλοκαίρι! Υπάρχουν τα πάντα, από τα έπιπλα μέχρι τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, μέχρι την εξωτερική διακόσμηση, οπότε ελπίζουμε ότι θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για τους υπαίθριους χώρους σας στη σημερινή θέση!

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΆ ΈΠΙΠΛΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΎ ΧΏΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΚΌΣΜΗΣΗ ΟΔΗΓΌΣ ΑΓΟΡΏΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΆ ΈΠΙΠΛΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΎ ΧΏΡΟΥ & ΔΙΑΚΌΣΜΗΣΗ
Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις διαφορετικές επιλογές παρακάτω, μετακινηθείτε στις φωτογραφίες και κάντε κλικ στις αγαπημένες σας για τιμολόγηση και λεπτομέρειες! Καλά ψώνια!

Αφήστε μια απάντηση