Σύγχρονες Ιδέες Διακόσμησης Καλοκαιρινής Βεράντας

Αυτό είναι επίσημα το τελευταίο έργο που θα κάνω σε αυτό το σπίτι. Έχουν περάσει σχεδόν 3 χρόνια ζωής σε αυτό το σπίτι και μπορώ να πω ότι είμαι κυριολεκτικά εξαντλημένος. Ήταν μια μακρά διαδικασία, τα περισσότερα από τα οποία δεν είχα καν χρόνο να τεκμηριώσω, αλλά τελειώσαμε επίσημα και κλείνουμε στο τέλος του μήνα! Η διαδικασία αυτού του σπιτιού μπορεί να περιγραφεί μόνο ως γλυκόπικρη. Το έχω ξαναπεί, αλλά κυριολεκτικά χύσαμε αίμα, ιδρώτα και δάκρυα σε αυτό το σπίτι. Μπορώ μόνο να ελπίζω ότι οι νέοι ιδιοκτήτες το αγαπούν όσο έχουμε. Έτσι, καθώς ετοιμάζουμε να πούμε αντίο, έχω ένα ακόμα έργο για εσάς, το καλοκαιρινό μας ντεκόρ βεράντας!Αυτή η βεράντα πολύ καλά μπορεί να είναι το αγαπημένο μας σημείο στο σπίτι. Έχει υπέροχη θέα στο πάρκο στο κέντρο της πόλης μας και με το μέγεθος πλήρους πλάτους είναι το ιδανικό μέρος για να καθίσει όλη η οικογένειά μας. Παρακολουθήσαμε τα παιδιά μας να ρίχνουν μπάλες ποδοσφαίρου, να οδηγούν ποδήλατα, να πίνουμε καφέ και να τρώμε γεύματα εδώ έξω. Ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος για εμάς! Παρόλο που αυτό είναι το τελευταίο μας έργο, ελπίζω να μπορέσω να μοιραστώ μερικά πράγματα το καλοκαίρι που δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να μοιραστώ! Μαζί με ό, τι φαίνεται το επόμενο κεφάλαιο μας.)

ΑΠΛΉ ΔΙΑΚΌΣΜΗΣΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΉΣ ΒΕΡΆΝΤΑΣ
Κράτησα τα πράγματα πολύ απλά αφού ήξερα ότι θα συσκευάζαμε σύντομα, αλλά ήθελα ακόμα να χρησιμοποιήσω τη βεράντα όσο το δυνατόν περισσότερο! Το πρώτο πράγμα που αγόρασα ήταν νέοι καλλιεργητές και καλοκαιρινά λουλούδια. Μοιράστηκα ένα εξαιρετικά εύκολο hack για ψηλούς καλλιεργητές στους τροχούς IG την άλλη μέρα (ελέγξτε το εδώ) που θα κάνει τη μετακίνηση αυτών στην ενοικίαση μας πολύ εύκολη! Και μπορείτε επίσης να δείτε τη διαδικασία που πέρασα για όλη αυτή την ανανέωση της καλοκαιρινής βεράντας σε αυτόν τον κύλινδρο! Στη συνέχεια, πρόσθεσα νέα χαλιά στην μπροστινή πόρτα μας (τα οποία απλά θα μετακινηθώ στην ενοικίαση μας). Τα παλιά μας ήταν σε αρκετά τραχύ σχήμα αφού κάθονταν έξω για τελευταία φορά 2 χρόνια και στους δύο χειμώνες. Θα έπρεπε πιθανώς να φέρω αυτά τα πράγματα;).

ΜΙΑ ΑΠΛΉ ΑΝΑΝΈΩΣΗ ΒΕΡΆΝΤΑ
Όπως είπα, αυτή ήταν μια εξαιρετικά απλή ανανέωση, μόνο για να βεβαιωθούμε ότι απολαύσαμε τη βεράντα μας για αυτές τις τελευταίες εβδομάδες. Θα μοιραστώ μερικές ακόμα φωτογραφίες και, στη συνέχεια, μπορείτε να βρείτε συνδέσμους για τα πάντα στο κάτω μέρος της ανάρτησης! Ανυπομονώ να μοιραστώ τα σχέδιά μας μαζί σας. Θέλω να πω ότι σημαίνει ότι ξέρω τι είναι, οπότε θα έπρεπε πιθανώς να πω ότι είμαι ενθουσιασμένος που βλέπω πώς θα μοιάζει το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή μας, ώστε να μπορώ να μοιραστώ μαζί σας χαχα! Ελπίζω να έχετε ένα φανταστικό καλοκαίρι!

Αφήστε μια απάντηση